logo 030 - 20 72 086

Informatie & offertes
Contactgegevens
Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141
3572 SG Utrecht
info@anatomiegebouw.nl
030 – 20 72 086


centraal gelegen en goed bereikbaar

Het Anatomiegebouw maakt deel uit van het Veeartsenijpad, de benaming van het voormalige universiteitsterrein aan de rand van de historische binnenstad van de stad Utrecht. 

U kunt het Anatomiegbouw bereiken met de auto en met het Openbaar Vervoer. Hieronder leest u hoe.


Adresgegevens
Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141
3572 SG Utrecht

routebeschrijving

Als u met de auto naar het Anatomiegebouw komt, raden we u aan om bij een van de parkeergarages in de buurt te parkeren. Vanaf de parkeergarages is het een korte wandeling naar ons. U kunt ook parkeren (betaald) in de straten rondom het gebouw.

Hieronder vindt u meer informatie over parkeergarages en parkeerplekken in de buurt.

Download beschrijving

Als u met de auto naar het Anatomiegebouw komt, kunt u ook makkelijk gebruik maken van P+R De Uithof. U kunt hier uw auto een dag parkeren voor €5,- en met deze parkeerkaart kunt u met 5 personen de bus gebruiken.

Hieronder vindt u meer informatie over de buslijn vanaf P+R De Uithof en de looproute naar het Anatomiegebouw.

Download beschrijving

Als u met het Openbaar Vervoer naar het Anatomiegebouw komt, kunt u vanaf Utrecht Centraal met een aantal buslijnen richting bushalte Wittevrouwen reizen. Vanaf deze bushalte bent u met een klein stukje lopen bij het Anatomiegebouw.

Hieronder vindt u meer informatie over de buslijnen naar halte Wittevrouwen en de looproute naar het Anatomiegebouw.

Download beschrijving

De watertaxi haalt uw gasten op bij station Utrecht Centraal. Na een half uur varen over de grachten en singels, meert de boot aan bij de achtertuin van het Anatomiegebouw. Terwijl uw gasten de stad vanaf het water bewonderen, staan wij klaar aan wal. We ontvangen uw gasten en lopen samen via het groene gazon naar de ingang.

Willen uw gasten op het water napraten over de bijeenkomst? De sloepen zijn ook geschikt voor rondvaart met borrel, eventueel gevolgd door een diner. Als uw gasten liever met vaste grond onder de voeten dineren, meren we aan bij een restaurant in de binnenstad. Of we varen terug naar het Anatomiegebouw.

Gebruik maken van de pendelservice of de borrelboot boeken?

Vraag nu een offerte aan