Centraal gelegen in Utrecht

U loopt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf de dichtstbijzijnde parkeergarage. De bushalte is om de hoek. En het is 5 minuten met de OV-fiets vanaf Utrecht Centraal. Hieronder leest u de routebeschrijving.

 

 


Adresgegevens
Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141
3572 SG Utrecht

Routebeschrijving

U wandelt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf parkeergarage Kruisstraat of de Grifthoek. In de straten rondom het gebouw kunt u ook betaald parkeren.

 

Via onderstaande link downloadt u de volledige routebeschrijving.

IK KOM MET DE AUTO

Voordelig parkeren? Parkeer uw auto bij P+R Utrecht Science Park en laat de bus u in 12 minuten naar de stad brengen. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het 8 minuten lopen naar het Anatomiegebouw.

 

Via onderstaande link downloadt u de volledige routebeschrijving

IK BESPAAR OP PARKEERKOSTEN

Vanaf Utrecht Centraal brengt de bus u in 10 minuten naar bushalte Wittevrouwen. Vervolgens wandelt u in 8 minuten naar het Anatomiegebouw. Met de OV-fiets bent u er in 5 minuten.

 

 

Via onderstaande link downloadt u de routebeschrijving.

IK KOM MET HET OV

De watertaxi haalt uw gasten op bij station Utrecht Centraal. Na een half uur varen over de grachten en singels, meert de boot aan bij de achtertuin van het Anatomiegebouw. Terwijl uw gasten de stad vanaf het water bewonderen, staan wij klaar aan wal. We ontvangen uw gasten en lopen samen via het groene gazon naar de ingang.

Willen uw gasten op het water napraten over de bijeenkomst? De sloepen zijn ook geschikt voor rondvaart met borrel, eventueel gevolgd door een diner. Als uw gasten liever met vaste grond onder de voeten dineren, meren we aan bij een restaurant in de binnenstad. Of we varen terug naar het Anatomiegebouw.

Gebruik maken van de pendelservice of de borrelboot boeken?