Bijeenkomst organiseren
Als het brein vol zit met kennis ontmoeten gasten elkaar tijdens de borrel. Ze ontspannen en delen ideeën. De gesprekken gaan verder aan tafel tijdens een sitting dinner of een lopend buffet in café Crouwel.
U heeft de keuze uit de drie onderstaande arrangementen waarbij kennis en catering harmonieus in elkaar overlopen.
Stelt u liever zelf een arrangement samen? Vraag nu een offerte aan of neem direct contact op voor meer informatie.
Theorie
30 - 160 personen
Inclusief:
- huur Anatomisch Theater;
- led video wall en microfoons;
- ontvangst, breaks en lunchbuffet.
Kosten dagarrangement: € 60,- per persoon.
Practicum
25 - 40 personen
Inclusief:
- huur Snijzaal;
- led video wall en microfoons;
- ontvangst, breaks en lunchbuffet.
Kosten dagarrangement: € 87,50 per persoon.
Leren en dineren
30 - 120 personen
Inclusief:
- zaalhuur naar keuze;
- led video wall en microfoons;
- ontvangst, breaks en diner.
Kosten dinerarrangement: vanaf € 69,- per persoon.
Kennis en catering
Ontvangst en koffiebreaks
Elke bijeenkomst begint met een ontvangst in de Centrale Hal. Tijdens de bijeenkomst vullen uw gasten hun energievoorraad regelmatig aan voor een brein dat optimaal functioneert. Koffie en thee. Water met munt en limoen. Koek en vers fruit. Het staat de hele dag klaar.
Lunch
Tussen de middag lopen uw gasten langs een lunchbuffet met bijvoorbeeld:
- focaccia met carpaccio en truffelmayonaise, of meergranenbrood met gerookte zalm en zeewiersalade of met Reypenaer kaas en guacamole;
- een mediterrane couscoussalade met feta;
- een pastasalade met tonijn, venkel en appel;
- twee verse dagsoepen;
- biologische sappen, melk en frisdrank.
Diner
Uw bijeenkomst liever in de middag en avond organiseren? Onderbreek het middag- en avondprogramma met een diner in café Crouwel.
Van buffet tot diner met bijpassend wijnarrangement. De chefs van het Anatomiegebouw geven uw bijeenkomsten een gastronomisch karakter.
Borrel en diner
Uw bijeenkomst levendig afsluiten? Laat uw gasten ideeën delen en ontspannen in café Crouwel.
Borrel
Dineren
Lopend buffet of à la carte met bijpassende wijnen. De borrel loopt geleidelijk over in het diner.
Vanavond is het voorgerecht bulgur met paddenstoelen, duxelles en truffelcrème. Na het voorgerecht serveren we gebakken heilbot, crème van knolselderij, gewokte spinazie en beurre blanc. Het nagerecht bestaat uit een crème van passievrucht, mousse van pure chocolade en pastille van licor 43.
Wat dineren úw gasten? Laat het over aan de chefs of maak de wensen van uw gasten kenbaar.